Last but not least; dat is nieuwe collega nr. 3.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tamar Kruisinga. Vanaf 9 mei jl. mag ik deel uit maken van het team bij VTC Ede. Ik ben aangesteld om de financiële administratie op orde te houden. Dit doe ik verdeeld over 3 werkdagen (di en do van 08.45 tot 15.00 en vr van 08.45 tot 16.30).

In het kort wat ik nu doe: ik maak de facturen voor onze debiteuren, houd de betalingen in de gaten (debiteurenbewaking), boek de inkoopfacturen die wij binnenkrijgen. Naarmate ik hier langer zit zal dit takenpakket uitgebreid worden.

 Verder: ik ben getrouwd en ben moeder van 4 kinderen Een compleet gezin waar ik heel trots op ben en elke dag van mag genieten.

 Ik  ben heel blij deel te mogen uitmaken van VTC. Een gezonde stabiele organisatie met fijne collega’s en gezellige instructeurs.