VTC traint eerste groep bedieners Railhoogwerker.

Eerste training Veilig werken Railhoogwerker groot succes.

VTC traint eerste groepen Veilig werken Railhoogwerker. Reeds in een eerder stadium berichten we u al van deze primeur bij VTC. De eerste training Veilig werken Railhoogwerker werd gegeven op ons opleidingscentrum in Ede.

Tijdens deze training worden de cursisten getraind in het veilig werken van een hoogwerker op het spoor en daarbij alle veiligheidsvoorschriften in acht nemend. De hoogwerker staat op een lorrie zodat de machine zich over het spoor kan voortbewegen.

Deze training is uniek, voor het eerst beschikbaar en sluit naadloos aan bij de praktijksituatie van de opdrachtgever. Hierdoor word de kwaliteit en de veiligheid vergroot. De firma Strukton Rail heeft als eerste haar werknemers op deze training gestuurd.

Is dit ook wat voor uw werknemers? Wij vertellen u graag de meerwaarde van deze training. U kunt ons bereiken op tel: 0318 - 43 95 60 of per e-mail op info@vtc.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Dan kunt u ons bereiken op tel: 0318 – 43 95 60. We geven u graag de juiste informatie en advies op maat.

Rail Hoogwerker NS training opleiding vtc