TCVT-bijscholing modules C&D

Doel TCVT-bijscholing modules C&D


Deze TCVT-bijscholing module C&D is bedoeld voor personen die in het bezit zijn van een TCVT-registraat (W4-01, W4-04, W4-05, W4-06, W4-07) of -certificaat  (W4-08) en ervoor gekozen  hebben om hun registraat/certificaat te verlengen onder andere door het volgen van bijscholingen.

Inleiding


Om als registratie- of certificaathouder voor herregistratie in aanmerking te komen moet worden aangetoond dat in de vijf jaar van de geldigheid van de registratie- of certificaathouder is voldaan aan een aantal voorwaarden te weten:

  • Één bijscholingsdag is gevolgd bij een TCVT-RA erkende trainer of TCVT erkend scholingsinstituut in de eerste 36 maanden van de periode van 5 jaar, en
  • De tweede bijscholingsdag is gevolgd bij een TCVT-RA erkende trainer of TCVT erkend scholingsinstituut na de 36ste maand van de periode van 5 jaar, en
  • De door TCVT-RA geautoriseerde werk- en/of opdrachtgever tenminste elke 3 maanden de praktijkervaring van de registratiehouder bijschrijft in het register of de werkgever toetst elke 3 maanden de werkervaring op waarheid en parafeert deze in het online bijschrijven van de praktijkervaring. In de periode van vijf jaar dat de registratie geldig is, moet de registratiehouder tenminste acht kwartalen hebben gewerkt in de functie die op de registratie is vermeld en van deze acht kwartalen moeten tenminste twee kwartalen vallen in de laatste drie jaar van de periode van 5 jaar.

Als de bijscholing niet binnen de juiste termijn heeft plaatsgevonden zal de kandidaat bij aanvraag van een herregistratie moeten aantonen over voldoende kennis te beschikken door middel van een theorie-examen.

Het is niet verplicht dat de tweede bijscholingsdag modules C&D moeten zijn, dit mag ook modules A&B zijn.

Indien hieronder geen data ingepland staan voor deze bijscholing kunt u middels ‘opleiding op maat’ of ‘contact’ uw wensen bij ons bekend maken en wij zullen samen met u een bijscholing inplannen.

 

230,- ex BTW

 

 

VTC-locatie

 

 

1 dag

 

 

Inclusief lunch

 

Opties:

- 7 uur Code 95 (U52-2)

- Incompany (max. 12 personen)


 


Neem contact met VTC op voor een bijscholing bij u op locatie en vraag naar de speciale groepsprijs

Inhoud


De bijscholing bestaat uit onderwerpen die aansluiten op de eindtermen van het desbetreffende TCVT-schema:

  • TCVT/W4-01
  • TCVT/W4-04
  • TCVT/W4-05
  • TCVT/W4-06
  • TCVT/W4-07
  • TCVT/W4-08

Vakbekwaamheidsregistraat


Indien de bijscholingsdag met positief gevolg wordt afgesloten zal de gecertificeerde TCVT RA VTC-trainer deze gevolgde bijscholing aantekenen in het online bijschrijven van de praktijkervaring.

Duur


De bijscholing duurt 1 dag.
 

Uitvoering


De groepsgrootte mag volgens de TCVT-regels maximaal 12 personen zijn. Op verzoek kan de bijscholing ook bij u op het bedrijf worden georganiseerd. 

Extra informatie?

 

Onze opleidingen zijn maatwerk, wij doen dan ook graag op maat een voorstel voor het opleiden van uw collega’s/werknemers. Uw wensen kunt u kenbaar maken onder telefoonnummer 0318-439 560 of via info@vtc.nl

Per 1-1-2020 wordt de registratie afgegeven door TCVT-RA. Bij een positieve aanbeveling dient de kandidaat zelf de kosten bij TCVT-RA te betalen voor het registraat en  de DSP-pas.