Over Verticaal Transport Centrum

Over VTC: Verticaal Transport Centrum

Het bieden van een doeltreffende en praktijkgerichte opleiding voor machinisten in het verticaal transport. Dat is de missie waarmee VTC in 2002 van start ging. Er was in de markt behoefte aan een opleider die op een adequate manier trainingen verzorgt. Dat werd duidelijk in de jaren die volgden. VTC groeide al snel uit tot marktleider.

Succesfactoren van VTC

Een van de succesfactoren is de goede organisatie van de trainingen, waarbij opdrachtgevers met name de korte wachtlijsten waarderen. Daarnaast zijn de instructeurs van VTC zelf ervaren machinisten. Geen theoriegerichte docenten, maar vakmensen. Vanuit hun brede ervaring dragen zij theoretische kennis over en brengen zij vaardigheden bij. Ook dat heeft VTC tot een unieke opleider gemaakt.

VTC-opleidingen bij u in de buurt

De hoofdvestiging van VTC in Ede ligt geografisch gezien het meest centraal in Nederland. Om u reisafstand nog verder te verkorten heeft VTC nu 2 nieuwe opleidingslocaties in Rotterdam en Waalwijk. Daarnaast biedt VTC de mogelijkheid om diverse opleidingen en trainingen bij u op locatie te verzorgen (incompany).

VTC-locatie in Rotterdam

Bekijk het filmpje voor een korte impressie van onze locatie in Rotterdam.