VTC werkt met verschillende partijen samen met als doel om u de beste dienstverlening te kunnen aanbieden.

CBR/CCV

Namens CBR zorgt de divisie CCV voor de certificering van de wettelijke vereiste opleidingen in het kader van de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. CCV heeft alle Code 95 opleidingen op onze website erkend.

UWV

Wij zijn als opleidingsinstituut gecontracteerd door UWV i.h.k.v. het Inkoopkader Scholingsdiensten 2021. Dat houdt in dat wij één van de opleidingsinstituten in Nederland zijn die opleidingen en trainingen mogen verzorgen om mensen te helpen bij hun terugkeer in het arbeidsproces.

EKH

De Vereniging Erkende Keurbedrijven Hijs- en hefmiddelen (EKH) heeft om de kwaliteit van de uitgevoerde keuringen zoveel mogelijk te kunnen borgen, gemeend haar eigen verantwoordelijkheid te nemen door opleidingen en examens te ontwikkelen. VTC werkt intensief samen met EKH in het verzorgen van de opleidingen EKH-Keurmeester Hijsgereedschappen (Onder de Haak) en de EKH-Kraankeurmeester (Boven de haak).

GWO

Namens de Global Wind Organisation heeft Bureau Veritas VTC gecertificeerd als erkende opleider voor diverse GWO-opleidingen.

NOGEPA

De Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie (NOGEPA) heeft VTC gecertifieerd als erkend opleidingsinstituut voor diverse NOPEPA-opleidingen.

Sectorinstituut Transport & Logistiek

VTC is een gecertificeerd opleider Transport & Logistiek waardoor VTC voor hun opdrachtgevers de subsidieaanvraag kan verzorgen bij SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het beroepsgoederenvervoer. Ook voor de instroom van kraanmachinisten is er een subsidieregeling waarmee de aankomende kraanmachinisten met subsidie kunnen worden opgeleid tot machinist. Belangrijke voorwaarde is dat de werkgever van de aankomende kraanmachinist is aangesloten bij SOOB.

TCVT

Op de website van TCVT-RA staat een overzicht van de erkende trainers. VTC heeft als organisatie de meeste erkende trainers. Een mijlpaal waarop we trots zijn. Voor u als klant belangrijk omdat wij daardoor snel kunnen inspelen op het invullen van uw opleidingsbehoefte.

Vereniging Verticaal Transport (VVT)

VTC is geassocieerd lid van VVT en krijgt via deze branchevereniging alle informatie over de ontwikkelingen in de sector van het verticale transport. Toepasbare veranderingen in Wet- en regelgeving kan VTC direct verwerken en gebruiken in het lesprogramma van het verticale transport.

ZZP-instructeurs

VTC werkt intensief samen met een pool van bijna 20 ZZP-instructeurs naast de inzet van onze eigen instructeurs. VTC kan hierdoor snel, kwalitatief en flexibel opleidingen aanbieden die zeer goed aansluiten op uw opleidingsbehoefte.