Tweede bijscholing keurmeester hijs- en hefgereedschap TCVT W1-02

Doel tweede bijscholing TCVT W1-02


Deze tweede TCVT-bijscholing keurmeester hijs- en hefgereedschap is bedoeld voor personen die in het bezit zijn van een TCVT-certificaat W1-02 Keurmeester hijs- en hefgereedschap en ervoor gekozen hebben om hun certificaat te verlengen onder andere door het volgen van bijscholingen en een praktijktoets.

Inleiding


Om als certificaathouder voor herregistratie in aanmerking te komen moet worden aangetoond dat in de vijf jaar van de geldigheid van het certificaat is voldaan aan een aantal voorwaarden te weten:

  • Één bijscholingsdag is gevolgd bij een TCVT erkend trainingsinstituut in de eerste 36 maanden van de periode van 5 jaar, en
  • De tweede bijscholingsdag is gevolgd bij een TCVT erkend trainingsinstituut na de 36ste maand van de periode van 5 jaar, en
  • In de scholingsdagen zijn alle eindtermen en actuele ontwikkelingen m.b.t. dit schema opgenomen, en
  • Van de gevolgde training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname van het trainingsinstituut en wordt dit aangetekend bij de CBI (ConformiteitsBeoordelende Instelling)

Als de bijscholing niet binnen de juiste termijn heeft plaatsgevonden zal de kandidaat bij aanvraag van een herregistratie moeten aantonen over voldoende kennis te beschikken door middel van een volledig theorie- en praktijkexamen.

Het is niet verplicht dat de tweede bijscholingsdag "tweede bijscholing keurmeester hijs- en hefgereedschappen TCVT W1-02" moeten zijn, dit mag ook "Eerste bijscholing keurmeester hijs- en hefgereedschappen TCVT W1-02" zijn.

Indien hieronder geen data ingepland staan voor deze bijscholing kunt u middels ‘opleiding op maat’ of ‘contact’ uw wensen bij ons bekend maken en wij zullen samen met u een bijscholing inplannen.

 

450,-- excl. BTW

 

 

VTC-locatie

 

 

1 dag

 

 

Inclusief lunch

 

Opties:

- Incompany
 


Neem contact met VTC op voor een training bij u op locatie

Inhoud


In de tweede bijscholing hijs- en hefgereedschap TCVT W1-02 worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Keuringen en criteria
  • Rapportage en veiligheid

Bewijs van deelname


Indien de bijscholingsdag met positief gevolg wordt afgesloten zal er een bewijs van deelname worden verstrekt. VTC meldt de praktijkervaring van de bijscholing aan bij TCVT.

Duur


De bijscholing duurt 1 dag
 

Uitvoering


De groepsgrootte mag volgens de TCVT-regels maximaal 12 personen zijn.

Extra informatie?

 

Onze opleidingen zijn maatwerk, wij doen dan ook graag op maat een voorstel voor het opleiden van uw collega’s/werknemers. Uw wensen kunt u kenbaar maken onder telefoonnummer 0318-439 560 of via info@vtc.nl