Over VTC: Verticaal Transport Centrum

Het bieden van een doeltreffende en praktijkgerichte opleiding voor machinisten in het verticaal transport. Dat is de missie waarmee VTC in 2002 van start ging. Er was in de markt behoefte aan een opleider die op een adequate manier trainingen verzorgt. Dat werd duidelijk in de jaren die volgden. VTC groeide al snel uit tot marktleider. 

Succesfactoren van VTC

Een van de succesfactoren is de goede organisatie van de trainingen, waarbij opdrachtgevers met name de korte wachtlijsten waarderen. Daarnaast zijn de instructeurs van VTC zelf ervaren machinisten. Geen theoriegerichte docenten, maar vakmensen. Vanuit hun brede ervaring dragen zij theoretische kennis over en brengen zij vaardigheden bij. Ook dat heeft het VTC tot een unieke opleider gemaakt.

VTC opleidingscentrum vakbekwaamheid TCVT veilig hijsen gwo offshore EKH

Doel van VTC

VTC gelooft in het belang van vakbekwame machinisten. Wij laten graag zien dat kennis en vaardigheden cruciaal zijn voor het veilig hijsen. Normen zijn belangrijk, maar verantwoordelijkheidsgevoel en controle over de machine zijn een betere garantie voor verantwoord vakwerk. Daar dragen we graag aan bij met onze opleidingen. Welkom bij het VTC.

Bekijk onze opleidingen voor machinisten in het verticaal transport >